Pullz – EMS Beverwijk

Kennemerhof 6
1942 AJ Beverwijk
Gratis parkeren (alleen klanten)

Tel: 06 22 470 649
Email: info@pullz.nl


> VACATURE: BEGELEIDING & SERVICE HELD <

Pullz geeft EMS-trainingen, yogalessen en diverse voedingstrajecten. Wil jij service- en begeleidingsheld bij ons worden?
Je krijgt een uitgebreide interne vitaliteitsopleiding om klanten op een juiste manier te begeleiden. Vitaliteit is de kern van Pullz. Je koppelt dit voor de klant aan onze producten en diensten of aan onze partners. Je bouwt aan de relatie met de klant.
Gastvrijheid zit in je bloed. Je helpt elke klant en laat ze voelen dat ze welkom zijn. Tijdens het trainen ruim jij alles op. Je begeleidt een nieuwe klant.
Je gaat het gesprek aan met de klant om te achterhalen wat de motivatie is om bij Pullz te komen trainen. Je profileert de klant voor de interne organisatie met de klantdoelen. Als team gaan jullie samen voor de maximale klantbeleving die Pullz-waardig is.
Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau met een hospitality achtergrond dan komen we graag met jou in aanraking. Wil je voor 20 uur per week werken? Bel Mandy of kijk op de website of social mediakanalen. Stuur je CV en een leuk filmpje, naar  info@pullz.nl.

>> VACATURE: SPORTINSTRUCTEUR (M/V) <<

De Pullz klanten druppelen vrolijk binnen en je EMS trainingen beginnen. Het zijn 20 minuten en jij bent het voorbeeld, je geeft jouw energie en enthousiasme.
Je wordt intern opgeleid als EMS trainer. Je hebt al ervaring als sportinstructeur, bent spontaan, leergierig, flexibel en een teamworker.
Spreekt dit jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!
5 tot 15 uur per week.
Stuur je CV en een filmpje waarin je jezelf presenteert samen met je motivatie naar  info@pullz.nl

Meld je aan voor de perslijst

Ben je blogger, influencer, volger of werk je in een andere vorm van media en wil je op de hoogte blijven over wat wij doen en waar wij voor staan? Meld je dan hier aan voor onze perslijst!

Meld je aan voor een proefles

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een proefles bij Pullz.
Let op, je aanmelding voor een proefles is nog geen bevestiging. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij contact met je op voor een bevestiging en spreken we een datum en tijd af.

    De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je aanvraag. We zullen je gegevens nooit delen met derden. Bekijk ook onze privacy verklaring