Pullz – EMS Beverwijk

Kennemerhof 6
1942 AJ Beverwijk
Gratis parkeren (alleen klanten)

Tel: 06 22 470 649
Email: info@pullz.nl


> VACATURE: ENTHOUSIASTE BARMEDEWERKERS+ <

Als barmedewerker+ bedien en ontvang je onze klanten, maak je de lekkerste drankjes en help je bijvoorbeeld mee met de voorbereiding van EMS trainingen in ons prachtig nieuwe pand.
Ben je pro-actief, representatief en is je gezelligheid aanstekelijk? Ben jij tussen de 18 en 22 jaar, vlot en klantvriendelijk? Stuur dan een email met je CV en een foto naar info@pullz.nl t.a.v. Mandy.

>> VACATURE: PULLZ ZOEKT PERSONAL TRAINERS <<

Ben of ken jij een leuke, enthousiaste, sporty met trainer-skills. Volg je een sportopleiding of heb je die afgerond?
Ben je flexibel en resultaatgericht en klaar voor een nieuw concept? Wil je werken met een leuke club mensen op een leuke locatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een email met je CV en een foto naar: info@pullz.nl t.a.v. Mandy.

Meld je aan voor een proefles

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een proefles bij Pullz, voor meer informatie over de inhoud van onze proefles verwijzen we je naar onze prijzen pagina.
Let op, je aanmelding voor een proefles is nog geen bevestiging. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij contact met je op voor een bevestiging en spreken we een datum af.

    De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je aanvraag. We zullen je gegevens nooit delen met derden. Bekijk ook onze privacy verklaring