Maandag 07:00 – 12:00 uur
17.00 – 21.00 uur
Dinsdag 08:30 – 11:00 uur
17.00 – 21.00 uur
Woensdag 08:00 – 11:00 uur
17.00 – 20.30 uur
Donderdag 08:30 – 10:30 uur
18.00 – 21.00 uur
Vrijdag 08:00 – 12:30 uur
16.00 – 19.30 uur
Zaterdag 08:30 – 13:00 uur

Let op! Nieuw boekingssysteem.

Nog geen lid? Meld je dan aan voor een proefles

Hieronder vind je een complete uitleg over dit systeem en hoe je het gebruikt. Lees dit aandachtig door om ervoor te zorgen dat jij straks veel makkelijker kan inboeken dan ooit tevoren!

Vanaf nu zullen alle boekingen via dit systeem verlopen. Een aantal van jullie hebben al enige lessen in de toekomst gepland. De lessen die gepland staan tot en met 24 augustus, zetten wij in het systeem. Alle geplande lessen daarna zul je zelf weer handmatig erin moeten zetten. Controleer voor deze week ook even of wij jou er wel goed in hebben gezet.

Stap 1: Installeer de app MINDBODY of ga naar de Website 
Ga naar de App Store of Play Store, en download gratis de app MINDBODY.
Afbeeldingsresultaat voor logo MINDBODY

Stap 2: Maak een account aan
Bij het openen van de app zal gevraagd worden om een account aan te maken bij MINDBODY. Dit is niet je account die direct gelinkt is aan ons oude boekingssite van Xbody.

Via de website maak je een account aan via de button rechtsboven of login via Facebook.

Stap 3: Zoek naar Pullz EMS
Na het inloggen kom op je homepagina van MINDBODY. MINDBODY wordt door meerdere bedrijven gebruikt en die kun je hier vinden.

Jij wil natuurlijk zoeken naar ons! Klik in de app onderaan in het menu op ‘Explore’. Type in de bovenste zoekbalk ‘Pullz’ in, en klik op ‘Search’. Je krijgt nu een lijst met resultaten. Het makkelijkste is om op het blokje ‘Business’ te klikken, dan kom je op onze algemene pagina. Via de website zie je snel de zoekbalk in beeld om ons te vinden.

Stap 4: Plan je training
Na het aanklikken van Pullz EMS, zie je een balk met ‘View Schedule’. Klik dit aan om een kalender met trainingen te krijgen. Via de website zie je direct de kalender.

Klik de dag aan die jij zou willen trainen. Zoek vervolgens naar de tijd. Naast jouw gewenste tijd klik je op ‘Book’. Zo plan je jouw training! Je ziet hierbij ook de naam van jouw trainer staan.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn geboekte trainingen zien?
Door onderaan in het menu op ‘Profiel’ te klikken, krijg je jouw profiel. Hierin zie je de lessen die jij hebt geboekt, en je abonnement.

Hoe kan ik mijn training annuleren?
Op dezelfde manier als dat je geboekt heb. Er staat dan cancel ipv book.

Hoe ver van tevoren kan ik mijn training annuleren of inplannen?
Je kan tot 4 uur van te voren je training annuleren en tot 1 uur van te voren inboeken.

Wat betekent wachtlijst?
Als de les vol geboekt is dan kan je jezelf op de wachtlijst plaatsen, mocht er dan iemand de les annuleren dan krijg jij een bericht dat je aan deze les kan deelnemen en boekt het systeem je automatisch in.