tot wel 8 kg vet verliezen
met een 10-daagse Sportvastenkuur!

MAAK DE SWITCH!

Uit onderzoek is gebleken dat we in vergelijking met 25 jaar geleden beduidend zwaarder zijn geworden. Gemiddeld 6.5 kg erbij voor de mannen en 5.1 kg voor de vrouwen. Dit alles houdt verband met onze suikerverbranding. Het resultaat?
Afvallen gaat moeizaam. Teveel vet. Weinig energie!
De ideale situatie voor ons lichaam is om onze energie niet uit suiker, maar uit ons lichaamseigen vet te onttrekken.
Door het doen van de Sportvastenkuur kan deze switch gemaakt worden! Geen verbranding uit onze suikers, maar uit onze vetten.
Vind je dat te pittig of wil je niet veel afvallen? Ga dan voor The Vegan Switch om je lichaam te reinigen. Ook hierin begeleiden wij je!

RESULTAAT:

We gaan vet kwijtraken

We voelen ons fit en energiek

Sportprestaties gaan omhoog

Onze concentratie wordt beter

Ons humeur 🌞!

Dat wil ik! Hoe?

Wij kunnen je op 2 manieren helpen om jou richting een betere versie van jezelf te krijgen, dat is een Sportvastenkuur of een Vegan Switch.
1. De Sportvastenkuur
Een 10-daagse kuur die ervoor zorgt dat je de switch maakt van suiker- naar vetverbranding. Dit gebeurt door een uitgebalanceerd voedingsschema en aanvullende supplementen. Verder volgt dagelijks een rustige cardiotraining van 20 á 30 min, waarvan eventueel EMS trainingen, afhankelijk van of je een abonnement bij ons hebt en jouw wensen. De combinatie met EMS geeft een echte boost aan je switch! Vrouwen verliezen gemiddeld 2-4 kg vet en mannen 4-8 kg. Naast het vetverlies voel je je ook fitter, gaat je concentratievermogen omhoog, wordt je uithoudingsvermogen beter en bouw je sneller spieren op.
Team Pullz heeft 4 gecertificeerde Sportvastencoaches die zowel individuele als sportvastentrajecten in groepsverband begeleiden.
Het na-traject
Na deze 10 dagen raden wij aan om gedurende drie maanden het natraject te volgen. Natuurlijk laten wij je niet los: wij begeleiden je hierin. Verder willen jou bewust maken van het nut van ‘intermittent fasting’, gezonde keuzes en hoe je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Een eenvoudige aanpassing in onze voedingsgewoonte. Dit alles om in onze vetverbranding te blijven en het reeds behaalde resultaat voor altijd te laten zijn.
Sportvasten is wetenschappelijk bewezen! Lees hier meer
2. The Vegan Switch
Tijdens een 1o-daagse Vegan Switch reinig je je lichaam. In iedere cel zitten veel gifstoffen uit bijvoorbeeld bewerkt eten (eten uit pakjes), medicijnen en paracetamol. Deze gifstoffen worden opgeslagen als vet. En als je afvalt in vet, blijven die gifstoffen vaak in je lichaam hangen, met als gevolg dat deze weer opnieuw als vet worden opgeslagen. Zo blijf je in een cirkeltje lopen!
Tijdens The Vegan Switch krijg je ook een uitgebalanceerd voedingsschema die erop gericht is om je cellen te reinigen. Je lichaam laat de gifstoffen los en via bijvoorbeeld zweten of via urine verlaat dit je lichaam. Een grote schoonmaak van je lijf! Vind je de Sportvastenkuur nog te pittig, dan is dit een mooie voorbereiding. Je mag hierbij namelijk veel eten en er zijn geen vastendagen.

STARTDATA IN GROEPSVERBAND (Sportvasten en The Vegan Switch)

Zelf kan je ook een groep maken waardoor je in overleg met de coach op een willekeurige datum het sportvasten kan beginnen.

8 mei

12 juni

1 juli

KOSTEN GROEP

(minimaal 4 personen)
Sportvasten € 235
12 weken “Keep the switch” € 245
Intermittent fasting incl. stimucaps € 75
Vegan Switch € 149

Je kunt o.b.v. bovenstaande jouw eigen traject samenstellen.

KOSTEN INDIVIDUEEL

Sportvasten € 285
12 weken “Keep the switch” € 285
Intermittent fasting incl. stimucaps € 95
Vegan Switch € 175

Je kunt o.b.v. bovenstaande jouw eigen traject samenstellen.

Ja, ik wil deze uitdaging aan!