Voedingsadvies die je helpt je beter te voelen.

Voedingsadvies bij Pullz gaat verder dan onze sporters vertellen wat ze wel of niet zouden moeten eten. Het begint in de basis, en de basis ben jij. Ieder mens is immers anders, heeft andere doelstellingen en iedereen verdient dan ook een ander consult. Ook ligt in onze voedingsadviezen een veel diepere kennis, doordat wij getraind zijn in verschillende disciplines binnen ons vakgebied. Op deze pagina leggen we graag uit welke kennis wij gebruiken om samen met de EMS training het optimale resultaat te behalen. Balans is hierbij alles.

Hormoonfactortrainer

Bij hormoonfactortraining staat hormoonbalans centraal, een goede balans van de hormonen is namelijk het fundament voor een gezond lichaam. Bekende klachten die kunnen ontstaan bij een verstoorde hormoonbalans zijn onder andere overgewicht, menstruatiepijn, migraine, overgangsklachten en huidproblemen.

Door onze gediplomeerde kennis op het gebied van hormoonfactortraining, kunnen wij tijdens een consult bepaalde klachten toeschrijven aan een mogelijke verstoorde balans. Dit nemen wij waar nodig mee in het voedingsadvies en mogelijk stemmen wij hierop ook de trainingsintensiviteit af.

Orthomoleculair voedingstherapeut

Het doel van orthomoleculaire voedingstherapie is ernaar te streven om zoveel mogelijke met nuttige voedingstoffen te werken die het lichaam zonder schade kan gebruiken en vooral ook kan verwerken. Dit lijkt misschien wat zweverig, maar in de praktijk is dit zeker niet het geval. Het gaat ook bij deze therapie vooral om het behalen van een optimale balans.

Daarbij werkt het in de praktijk zo dat men niet altijd alle gewenste voedingsstoffen binnen kan krijgen. Hierin geven wij dan een advies in het gebruik van bepaalde voedingssupplementen, dewelke de juiste aanvulling bieden voor opnieuw een optimale balans. Wij werken bovendien samen met Orangefit. Hiermee is het bereiken van de gewenste balans eenvoudig, smakelijk en volledig natuurlijk.

Natuurvoedingsadvies

Een gezonde voeding is de basis van alles, dat weten we allemaal. Echter, er bestaan nogal wat misvattingen op het gebied van gezonde voeding. Onze voedingsexperts nemen je graag bij de hand voor een advies op maat. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de haalbaarheid: we beseffen dat altijd letten op gezonde voeding voor niemand haalbaar is.

Zodoende werken we volgens onze "80-20 Regel" wat staat voor 80% gezond en 20% ongezond. Je mag dus echt wel lekker genieten! Hoewel, gezond eten kan ook echt genieten zijn. Ook hierbij helpen we je graag, want alleen zo maken we ieders doelstellingen haalbaar!

X-Body EMS Training

EMS-trainingen zijn sterk in opkomst en worden steeds meer omarmd bij de verschillende doelgroepen. Wat Pullz onderscheid van andere aanbieders is dat wij enkel werken met de EMS-apparatuur van Xbody. Alle apparatuur van Xbody is medisch gecertificeerd. Qua EMS-apparatuur is Xbody het betrouwbaarst en van de beste kwaliteit.

Daarnaast kent Xbody strenge opleidingseisen om ervoor te zorgen dat jij als sporter de beste EMS-training kunt volgen. Zo is het bij EMS-training cruciaal het programma rustig op te bouwen tot het optimale niveau om het beste resultaat te behalen. Dit in combinatie met onze uitgebreide voedingsadviezen zorgen ervoor dat de sporters van Pullz de optimale aandacht krijgen die zij verdienen!