Ontmoet Team Pullz!

Iedere dag staat Team Pullz weer vol energie voor je klaar! Lees hieronder meer over het team, wat hun achtergrond is en wat hen drijft in hun trainingen.

Mandy Jongejans

Eigenaresse en kersverse mama

Rina Schuurman

Hoofdtrainer, Sportvastencoach & bar

Ik ben Rina Schuurman, moeder van 3 prachtige meiden en 2 jaar werkzaam bij Pullz.
Ik heb de opleiding Personal Trainer gedaan en heb echt mijn draai gevonden bij Pullz.
Mensen stimuleren om in maar 20 minuten het uiterste eruit te halen of zelfs een stapje meer vind ik het leukste wat er is. Om vervolgens na de les bedankt te worden terwijl iemand bezweet en moe de les uit loopt brengt mij weer nieuwe energie. Legaal mijn stem verheffen om jou nog net die ene herhaling te laten doen, hoe leuk is dat!

Karin Kok

Trainster, sportvastencoach en bar

Hoi ik ben Karin en nu 2 jaar trainer/ coach bij Pullz. Na jaren lang in de sport en fitnessbranche gewerkt te hebben is Pullz op mijn pad gekomen. Ik vind ‘t ontzettend leuk om mensen te motiveren en een dosis positieve energie mee te geven. Samen in ons ijzersterke team verwezenlijken wij de persoonlijke doelstelling van onze klanten. Tot Pullz💪🏼

Rianne van Baarsen

Trainster, Sportvastencoach en bar

Met mijn diploma toerisme kun je zeggen dat ik een beetje verdwaald ben hier. Naast mijn liefde voor reizen heb ik het sporten nooit los kunnen laten en ik ben heel blij dat ik bij Pullz mijn passies kan combineren!

Jarenlang heb ik gebasketbald en later heb ik dit, vanwege de vrijheid, vervangen voor gewichtheffen en krachttraining. Iedere training bij Pullz is anders en dat maakt het zo leuk. Ieder halfuur heb je een andere groep voor je en streef je ernaar om hen voldaan en tevreden weg te laten gaan. Ik vind het vooral leuk om oefeningen vanuit het krachthonk mee te nemen in de Pullz-zaal. En die laatste 5 minuten even helemaal tot het gaatje gaan, heerlijk!

Mitchell Steeman

Trainer, bar & professioneel kickbokser

Ik ben Mitchell Steeman en ik ben 19 jaar oud. Zelf kickboks ik op hoog niveau en ben ik eigenlijk al mijn hele leven bezig met sport!

Ik werk nu al meer dan een jaar bij pullz en het verveelt nooit omdat er zoveel diversiteit in zit en het een hele andere tak van sporten is! Het team is super leuk en leergierig!

Fransje Heijnen

Trainster

Mijn naam is Fransje en ik ben 18 jaar. Ik ben bij Pullz komen werken, omdat ik een passie heb voor sport. Ik sport al mijn hele leven en ik doe dit nog steeds met veel plezier.

Bij Pullz geef ik gezellige en energieke trainingen. Ik werk hier nu ongeveer 2 maanden.
Het allerleukst aan het werken bij Pullz vind ik het contact met de klanten en de voldoening die je krijgt van je trainingen als de klanten uitgeput de deur uit lopen.

Anja Jongejans

Bar

Pukkie

De ultieme sportmotivator

Jeffaien Grootfaam

Jeffaien Grootfaam

Trainer

Hoi ik ben Jeffaien, ik ben 22 jaar. Ik werk sinds November 2018 bij Pullz als trainer. Ik heb een sportachtergrond en heb mijn opleiding Sport & Bewegen afgerond. Wat ik leuk vind aan Pullz is dat je aandacht hebt voor iedereen omdat het kleinschalig is. Het is toegankelijk voor iedereen. Pullz your body, Pullz your mind!

Enola van der Velde

Enola van der Velde

Bar

Hoi ik ben Enola, ik ben 20 jaar. Ik werk sinds december 2018 bij Pullz als barvrouw. Ook heb ik nog 2 andere baantjes en zit ik op school, ik doe de opleiding maatschappelijke zorg. Wat ik wil worden weet ik nog niet. Wat ik zo leuk vind aan Pullz is dat het kleinschalig is en het contact die je hebt met de mensen die komen sporten. Ik vind het erg gezellig bij Pullz, en hoop jij ook!

Joyce de Goed

Joyce de Goed

Bar