top of page
foto supplementen herfst actie .JPG

Boost your body

Herfst actie

 

De zomer is voorbij, het wordt weer wat kouder, de dagen korter en we gaan ons voorbereiden op de herfst. Dat betekent: teugels strak aan trekken, weg met overtollige kilo's, meer EMS trainen en WEERSTAND HOOGHOUDEN. 

Tegenwoordig halen we niet alles meer uit onze voeding en daarom is het belangrijk voor onze gezondheid en weerstand om de basis suppletie goed op orde te houden. Om je weerstand hoog te houden hebben wij een toffe herfstactie voor je die je helpt hiermee.
Koop nu dit speciaal samengestelde Pullz herfstpakket voor slechts € 79,- (op=op)
Het Pullz herfstpakket bestaat uit:

Cellshield antioxidanten complex (90 capsules)
Cell Shield is een bijzondere multi. Het bevat niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook een antioxidantencomplex* voor bescherming van cellen. Met extra vitamine B12 en C om vermoeidheid te verminderen. Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen. *1 vitamine B2, C, E, koper, mangaan, zink.

 
Visolie 1000mg + choline (60 softgels) 
Fittergy visolie 1000 mg 60% met choline bevat onverzadigde visolie met een hoog gehalte aan de vetzuren DHA en EPA. Essentiële vetzuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en moeten daarom via de voeding ingenomen worden. Choline is een belangrijke halfvitamine die in onder andere melk, eieren en pinda’s voor komt.
Choline ondersteunt de reinigende werking van de lever en de vetstofwisseling.
 
Calmagzink (120 tabletten)
Fittergy Calcium, magnesium, zink is een ideale en synergetisch samenstelling van drie mineralen voor het behoud van sterke botten. De mineralen hebben elk tal van gezondheidsclaims en zijn betrokken bij veel verschillende functies en processen in het lichaam. Ook onderhoud het jouw energiesysteem.
Voorwaarden
  • Dit speciale herfstpakket is geldig zolang de voorraad strekt
  • Deze speciale actie geldt alleen voor dit pakket met deze 3 specifieke supplementen
  • dit pakket is te bestellen aan de Pullz bar
  • Betalen via pin
  • Voorschriften gebruik van de supplementen conform beschrijving op het potje
bottom of page