top of page
Kopie van 0Y3A6674.jpg

SUCCESVERHALEN wat is die van jou?

Deze beauty heet Vanessa! Vanessa is een echte doorzetter, een bikkel, een ‘die hard’. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In april 2021 startte zij met EMS en woog zij 70 kilo. Dat vond zij voor haar lengte te zwaar, dus besloot zij er wat aan te doen. En om gelijk in het diepe te springen startte zij toen tegelijkertijd de sportvasten kuur. De eerste 3 kilo vlogen eraf (en bleven eraf!). 

In de maanden daarna bouwde Vanessa spiermassa op en werden de kilo’s minder. 


“Na 1 maand (en 2x per week trainen) merkte ik in spieropbouw al verschil en zag ik dat echt aan mijn armen en buik” aldus een tevreden Vanessa. 

“Ik kreeg begeleiding van Sterre en Mandy en met dank aan Carmen en Mandy ben ik sportvasten kuur gaan doen, zij hebben mij gemotiveerd. En zelf dacht ik dat er wat moest gebeuren want wilde goed in mijn vel zitten en mijn weer fit voelen. En ben ik daar 100% voor gegaan volle positieve mindset dat het mij zou lukken” aldus Vanessa.

Vanessa’s droomgewicht was 65 kilo. Maar binnen no time bereikte zij dit bij Pullz met goede training en de sportvasten kuur. Toen zij dit gewicht bereikte daagde Vanessa zichzelf uit om door te gaan, want het advies qua gewicht dat bij mijn lengte paste was 61 kilo. 

Vanessa bleef 2 keer in de week sporten en lette op haar eten: gezond en variatie. Natuurlijk zat daar ook af en toe wat lekkers tussen. Vanessa zit ondertussen op 60 kilo en dat is nu haar ideale gewicht. Haar doel is nu om dit altijd zo vast te houden. 

In totaal is Vanessa 10 kilo kwijt en in spieren van 20 naar 24 gegroeid. 

Vanessa geeft graag tips want zij gunt iedereen het gevoel dat je alles kan bereiken! 
 

Hieronder Vanessa’s tips: 

  • Ik had echt voor het EMS en sportvasten zeker wel 5 eet momenten op een dag, was niet zo bewust van. Snoepte veel tussen door at veel brood voor ontbijt en lunch. Na het sportvasten nam ik een 2 maanden na traject bij Pullz en kreeg begeleiding met wat ik het beste kon eten. Op advies doe ik intermittent fasting en heb ik 3 eet momenten op een dag. En kreeg heerlijke recepten voor ontbijt bijvoorbeeld smoothie met fruit en groenten, voor de lunch havermout pannenkoekjes of proteïne pannenkoeken, avond eten heerlijke gerechten.
     

  • Ik zou EMS aanraden bij Pullz en zeker een sportvasten kuur te doen. Het is geen dieet maar het wordt een levensstijl. Je komt van je suikerverslaving af en door het EMS krijg je energie voel je fit, je krijgt een mooie lijf van. 

“Ik raad iedereen aan om te EMS bij Pullz, de begeleiding is top, je wordt gemotiveerd om je doel te behalen. Sinds ik dit ben gaan doen ben ik in een betere versie van mij zelf gestapt fit en gezonder.” Aldus een happy Vanessa. 

Wij zijn ontzettend trots op jou Vanessa! Go girl! 

WhatsApp Image 2023-01-17 at 15.28.41.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-17 at 15.28.40 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-01-17 at 15.28.40.jpeg
bottom of page