top of page

Summerbody Sportvastenkuur

De zomervakantie komt eraan dus tijd om er voor te zorgen dat je helemaal lekker in je bikini of zwembroek past!  Dus meld je snel aan voor de laatste 10-daagse sportvasten vóór de zomer! 

 

Maandag 1 juli starten we weer met een nieuwe sportvasten groep! Om jou extra te motiveren, krijg jij nu bij jouw sportvastenpakket GRATIS de "nootropic brain starter”. 

Klik op de foto voor meer informatie

IMG_6285_jpg_edited.jpg

Valentijnsactie

BRING YOUR LOVE

Elke dag geven we veel mensen liefde, maar vandaag gewoon een beetje meer! 

 

liefde kun je voelen voor elkaar maar voor nog veel meer dingen. Zo voelen wij heel veel liefde voor EMS training en een gezonde levensstijl! En niks is leuker dan samen met jouw geliefde naar de geliefde EMS studio Pullz te komen toch?!

Klik op de foto voor meer info

WhatsApp Image 2024-02-13 at 17.54.05.jpeg

Pullz Sint Actie

BE SURPRISED BY SINTERKLAAS

Pakjesavond komt er aan! En om de gezonde lifestyle zo goed mogelijk vast te kunnen houden, hebben wij een te gekke Orangefit Sintactie voor jullie klaar staan; zowel om te krijgen als om cadeau te geven! 

Klik op de foto voor meer info 

Scherm­afbeelding 2023-11-21 om 17.50.53.png

Sportvasten nazomer actie

BURN YOUR FAT

De vakantie zit er weer op dus tijd om de overtollige (vakantie) kilo’s er weer af te trainen! En hoe kan dat beter en efficiënter dan met de 10-daagse sportvastenkuur! 

​Doe jij mee met deze speciale nazomer sportvasten actie?

Klik op de foto voor meer info

IMG_6291_jpg.jpeg

Moederdag actie

WE LOVE MOM

 

Omdat wij graag alle geweldig moeders en moederfiguren op deze wereld in het zonnetje zetten, hebben wij de ‘we love mom’ moederdag actie. Kom jij samen met je moeder (of dochter)  met ons mee trainen?

Klik op de foto voor meer info

D827B5B0-945B-47AA-87C9-A87A9A39E0F3.JPG

Gouden sportvastenpakket

Win een gratis sportvasten pakket t.w.v. € 249,95

Sportvast jij in mei met ons mee? Lekker in shape de zomer starten. Deze keer heb je geen excuses meer, want je maakt kans op een gratis sportvasten pakket!

 

Wat moet je doen? Meld je aan, kies een sportvasten pakket en vind het gouden logo! 

Ben jij de lucky one die gratis de zomer start??

 

Klik op de foto voor meer info

IMG_9400.JPG

Nieuwjaars SPORTVASTENKUUR

REGEREN IS VOORUITZIEN

Nog 2 weken en dan is het alweer 2024! Maar eerst nog de gezellig feestdagen en Oud & Nieuw. Dagen waarin we samen zijn met iedereen die ons lief is en we samen heerlijk genieten van lekker eten en een drankje. En dat mag! 

Maar dan is het januari, tijd om de overtollige (feestdagen) kilo’s er weer af te trainen! Hoe je dit meteen efficiënt en goed kan aanpakken? Met de Pullz 10-daagse sportvastenkuur natuurlijk! 

Klik op de foto voor meer info

IMG_6291_jpg.jpeg

Pullz Hefst actie

BOOST YOUR BODY
 
De zomer is voorbij, het wordt weer wat kouder, de dagen korter en we gaan ons voorbereiden op de herfst. Dat betekent: teugels strak aan trekken, weg met overtollige kilo's, meer EMS trainen en weerstand hooghouden. 

 

Klik op de foto voor meer info

foto supplementen herfst actie .JPG

Vaderdag actie

PULLZ YOUR DAD! 

Omdat wij graag alle geweldige vaders en vaderfiguren op deze wereld in het zonnetje zetten, hebben wij na de succesvolle ‘we love mom’ de ‘we love dad’ proefles. 

 

Klik op de foto voor meer info​

bewerkt d8e955e5-9963-43e9-b1a4-8d806821a993_edited.jpg
bottom of page