top of page
IMG_4028_edited.jpg

HELL YEAH week

De beste versie van jezelf, slank en fit door het leven, Start jouw lifestyle switch,
Doe het samen met Pullz.

Pullz organiseert van 2-8 oktober 2023 de eerste Pullz HELL YEAH Week in Beverwijk.

 

Pullz Sport & Lifestyle Beverwijk

Dé sportschool voor een gezondere lifestyle, zonder daar te veel voor hoeven te doen. Wij werken met EMS (Electro Muscle Stimulation) pakken en je traint bij ons altijd onder begeleiding en met motivatie. Met deze pakken wordt de focus gelegd op vetverbranding, spierkracht & een goede doorbloeding. 3 uur trainen in een reguliere sportschool staat gelijk aan 20 minuten EMS training. 

BE PREPARED…

 

HELL YEAH week

In deze week is het de bedoeling dat je WEL tijd hebt om te sporten, kom je erachter waar jij tegenaan loopt, geef jij jezelf inzicht in goede/slechte/onbewuste gewoontes, ga jij je prioriteiten anders stellen, word je bewust van wat je eigenlijk allemaal in je mond stopt, hoe snel je kiest voor gemak en zet jij de eerste stappen naar jouw nieuwe lifestyle! 

 

Als je denkt aan een gezonde lifestyle dan denk je waarschijnlijk als eerste aan een dieet waarbij je niets mag eten en alles moet minderen. Een dieet voelt meestal aan als een straf. Echter, dit is NIET de manier. Een dieet is namelijk iets tijdelijks waarna je meestal weer vervalt in oude gewoontes en patronen. 

 

Wij leggen de focus op MEER, MEER, MEER, MEER. MEER van wat jij nou echt nodig hebt. MEER een gezond en gevarieerd voedingspatroon en MEER vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten en vetten en MEER plezier!

Wij adviseren om stap voor stap aanpassingen te doen, die bijdragen aan jouw nieuwe lifestyle!

 

De eerste stap? Daar gaan wij je mee helpen door deze HELL YEAH week. 

 

Een week lang jezelf uitdagen door totaal uit je comfortzone te komen, jezelf tegen te komen en verandering te merken; zowel van binnen als van buiten. Hoe motiverend is het om dit te doen met een team mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: een gezondere lifestyle! 

 

En ons doel: wij willen 100 gemotiveerde Beverwijkers (en omstreken) die hun eerste stap zetten naar een nieuwe Lifestyle

 

HELL YEAH!

Voedsel doneren aan liefdadigheid

Stichting Voedselbank IJmond

tekst voedselbank

Programma

Elke dag is anders qua intensiteit, beweging en voeding. Maar wel met vaste DAG-regels.

blablablabla

achtergrond dagregels .jpg

Hell Yeah dagregels

Waarom zijn er dagregels?

Of beter gezegd; daggewoontes. Deze gewoontes zijn kleine aanpassingen in jouw lifestyle die je gaan helpen om anders met je voeding en beweging om te gaan.  Deze week zijn de ze verplicht, dus ja, toch regels dus ;-)  Verplicht zodat jij na een week ziet welk van deze regels (gewoontes) jij helemaal te gek vindt en gewoon gaat toepassen in je dagelijkse routine.

Kijk snel wat de dagregels zijn van de Pullz Hell Yeah week!

bottom of page